Werkwijze bij kleine schade

Werkwijze bij kleine schade

Werkwijze bij kleine schade 2000 1334 Elise

Wist je dat er bij een kleine schade aan de bumper, de bumper niet volledig vervangen hoeft te worden? Kleine, cosmetische autoschades herstellen onze professionele monteurs vakkundig en snel. Zij houden zich enkel en alleen bezig met het herstellen van datgene wat ook daadwerkelijk beschadigd is. Dat bespaart tijd én geld!

Lever jij je auto bij ons af voor een kleine schade aan de bumper, op de motorkap of het dak, dan starten wij allereerst met het uitdeuken en het egaliseren van de schade. Indien nodig wordt hierbij plamuur gebruikt en vervolgens kan het spuitwerk gaan beginnen.

Weet je nog dat je vroeger wel eens te horen kreeg dat je bij een krasje of deuk de gehele auto overgespoten moest worden? Tegenwoordig is dat niet meer zo.

Team Hoogendoorn

Onze technieken zijn zodanig gemoderniseerd dat wij ons enkel kunnen richten op de schade en niet op complete oppervlakken. Voorheen moest ook de lak vaak lange tijd drogen en was één keer spuiten niet voldoende dekkend. Tegenwoordig maken wij gebruik van de beste en sneldrogende lak, waarmee we veel tijd besparen en jouw auto gewoon weer als nieuw afleveren.

Wil jij dit jaar je vakantiegeld graag anders besteden en eindelijk die lelijke schade laten opknappen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je graag bij ons langskomen? Je bent van harte welkom! Houd er wel rekening mee dat het maken van een afspraak in deze tijden noodzakelijk is om de veiligheid te kunnen bewaken.