Moderne technieken

Moderne technieken

Moderne technieken 1500 1733 Elise

In een paar seconden de juiste kleur en het mengrecept vinden? De Spectrofotometer Glasurit RATIO Scan 12/6 maakt het mogelijk! Wij beschikken over de modernste technieken om de productiviteit en de kwaliteit van schadeherstel te verhogen. Graag vertellen wij je meer over deze geniale color tool in onze nieuwe blog.

Er is natuurlijk een grote verscheidenheid aan kleuren en de ontwikkeling hiervan wordt ook steeds complexer. Met de Spectrofotometer Glasurit RATIO scan 12/6 hebben wij toegang tot een kleurendatabank die continu geactualiseerd wordt en rijk is aan 200.000 kleuren (!)

Hierboven zie je een foto waarbij we de Spectrofotometer toepassen in onze werkplaats.

Allereerst poetsen wij zorgvuldig de zone waarop de meting wordt uitgevoerd. Vervolgens voeren wij de meting uit om de juiste kleurcode te bepalen. Dankzij de Spectrofotometer van BASF kunnen wij aan de hand van de meting het juiste recept vinden. Dit maakt het een onmisbare tool in onze schadeherstelprocessen, waarbij wij vaak met kleurbepalingsopdrachten geconfronteerd worden.  

Bekijk hieronder de video waarin wordt uitgelegd hoe de kleurenmeter precies werkt.

Ga voor meer informatie naar Glasurit.com

Wil jij jouw auto laten overspuiten of lakwerk laten herstellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wil je graag bij ons langskomen? Je bent van harte welkom! Houd er wel rekening mee dat het maken van een afspraak in deze tijden noodzakelijk is om de veiligheid te kunnen bewaken.